Loader

Welkom, ik ben Meneer Pannenkoek!

 

Mijn naam gaf je vast al zo’n pannenkoekbruin vermoeden, maar ik ben dus echt stapelgek op pannenkoeken. Als ik ze niet aan het maken ben, denk ik aan of droom ik over ze. Jarenlang ben ik bezig geweest met het perfectioneren van mijn recept en dat proef je. De basis is goed, dat beloof ik je. Nu is het aan jou om mij te laten weten hoe ik jouw droompannenkoek kan creëren. Kies je ingrediënten, sauzen en toppings en ik doe de rest!

IETS TE DRINKEN?

a

Pannenkoeken fan?

Ik ook! Op de gekste plekken werd er gebakken, op ieder moment van de dag. Zo ontstond al snel de bijnaam ‘Meneer Pannenkoek’. Inmiddels duizenden pannenkoeken verder, ga ik nu iedereen van deze oer-Hollandse lekkernij laten genieten middels m’n eigen authentieke recept.

Want zeg nou eerlijk, iedereen wordt toch blij van pannenkoeken?!

Durf jij hier ‘nee’ op te antwoorden? Dan daag ik jou uit om samen met mij, Meneer Pannenkoek, een gerecht te creëren waar ook jij blij van wordt! Ik stel alles op jouw voorkeuren af. Met een ruime keuze uit vers beleg en toppings, maakt Meneer Pannenkoek jouw creatie ter plekke voor je klaar.

Welkom bij Meneer Pannenkoek!
a

Lokale producten

De beste recepten beginnen bij de beste ingrediënten. Met passie voor pure producten van ambachtelijke bedrijven uit de buurt. Vers getapte melk van de melk-tap in Wilp, bloem van de plaatselijke molen en fruit rechtstreeks van de markt op de Brink. Zo doen wij dat. Precies zoals Oma dat vroeger ook deed, maar dan met een vleugje Meneer Pannenkoek erbij. En dat proef je.

 

Met eerlijke kwaliteitsproducten uit de streek kun je bij mij in hartje Deventer niet alleen terecht voor pannenkoeken, maar voor veel meer lekkers. Denk bijvoorbeeld aan vers bereide smoothies, wafels, poffertjes of huisgemaakte appeltaart. Dat wordt smullen dus.

Leuker (en lekkerder) dan thuis!

Met een unieke speelhoek voor de kleintjes is het genieten voor jong en oud. Meneer Pannenkoek zorgt, terwijl hij buitengewoon heerlijke pannenkoeken staat te bakken, voor een gezellige omgeving om je pannenkoek op te peuzelen. Gewoon opgerold, zoals thuis. Maar dan net iets lekkerder dan thuis natuurlijk.

Tot nader bericht is Meneer Pannenkoek gesloten...

 

Er was eens...

 

...een dromer die de wereld een stukje mooier gaat maken.
In de fantasie zou de hele wereld een gratis pannenkoek krijgen.
Iedereen blij, dus ik ook blij :)

 

Van idee in het bovenkamertje naar de tekentafel. Potverdikkie, wat is dit leuk!
Na wat hobbels van verschillende formaten werd Meneer Pannenkoek al snel een feit.
Maar toen kwam de immense hobbel die iedereen moest overwinnen…

 

Helaas was de derde lockdown er net één te veel...

De financiële gevolgen zijn intussen, zowel privé als zakelijk, niet meer te overzien .
Met pijn in het hart heeft ons dit doen besluiten om te stoppen met ondernemen op deze manier.

 

Verder lezen...

 

Logo Meneer Pannenkoek